zaterdag 18 september 2010

Hirsi Ali: "Stop niet alle immigratie uit moslimlanden"

KOPENHAGEN - Ayaan Hirsi Ali hield vandaag een toespraak tijdens de jaarvergadering van Dansk Folkeparti. De voormalige Nederlandse politica uitte daarin kritiek op het feit dat de rechtse Deense partij alle immigratie uit moslimlanden wil tegenhouden.

"Ik begrijp dat jullie alle immigratie uit islamitische landen willen stoppen", zei ze voordat ze door het applaus van de aanwezigen niet meer verder kon praten. "Kom nou zeg! Ik kom zelf uit een islamitisch land!" De in Somalië geboren Hirsi Ali kwam in 1992 naar Nederland waar ze politiek asiel kreeg. Ondanks dat ze de eis van Dansk Folkeparti - dat moslims democratische regels moeten respecteren zodat ze kunnen integreren - steunt, waarschuwt ze dat het kind met het badwater wordt weggegooid. "Ik sta inderdaad aan jullie kant. Maar ik steunt niet een algemene stop voor immigratie uit moslimlanden", vertelde Hirsi Ali die tegenwoordig in Amerika woont en daar werkt voor de conservatieve denktank American Enterprise Institute. Haar waarschuwing kon evenwel niet de goede stemming onder de leden dempen. Zeker niet toen Pia Kjærsgaard, leider van Dansk Folkeparti de spreekster dankte voor haar voordracht met de woorden: "Je bent het idool van veel mensen, ook die van mij."

1 opmerking:

 1. Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan willen graag dat Turkije lid wordt bij EU. Europese corruptie juicht dit toe en wil Turkije nu zo snel mogelijk deel uit laten maken van onze gemeenschap.

   Een EU-blunder van de eerste orde.

   Na het Turken en Marokkanen drama stromen nu de Somaliërs en de Bulgaarse moslims ons land binnen, zonder enige economische noodzaak. Dit is puur wanbeleid tegen de belangen van ons volk in.

  Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
  Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
  Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.  
  Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeen bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.

  R. Blicker

  WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

  BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2010 DeNoordse.nl. Alle rechten voorbehouden